Lid worden

Houdt u ook zo van kleindieren? Denk hierbij bijvoorbeeld aan (dwerg)hoenders, konijnen, sierduiven, watervogels, siervogels of cavia’s. Dan past onze vereniging misschien wel bij u!

De vereniging en haar leden hebben als doel, het hobbymatig houden, het in stand houden en opfokken van dieren om de kenmerken en/of kleuren van rassen te verbeteren en verder te ontwikkelen. Daarnaast dierenliefhebbers bekend maken met verschillende dieren en rassen, maar ook de nog relatief onbekende variëteiten.

Kleindierensportvereniging Onder Ons Helden e.o. is een plaatselijke vereniging en valt onder de landelijk overkoepelende bonden Kleindierliefhebbers Nederland, de KLN, voor pluimvee en pelsdieren en de Nederlandse Bond van Sierduiven-liefhebbers (NBS). Leden van Onder Ons Helden e.o. die met dieren tentoonstellen zijn ook (verplicht) lid van één van deze bonden.

Regelmatig komen onze leden bij elkaar voor een gezellige bijeenkomst zoals leerzame lezingen over de hobby, of enkele activiteiten zoals het jaarlijks hokbezoek. Wilt u meer weten over onze vereniging of over onze hobby? Stuur dan eens een berichtje naar onze secretaris.